Aanmelden tienerkamp en kampfolder


De kampfolder

Je kunt de kampfolder bekijken door het document te openen: Info-brochure Kom! Tienerkampen 2022.

foto van jongenskamp

foto van meisjeskamp


 

 

Wil je / wilt u een geprint exemplaar van een document, mail ons dan.


Opgaveformulier

De aanmelding is pas geldig na ontvangst van zowel betaling als ondertekend opgaveformulier. U krijgt binnen 14 dagen na ontvangst van de betaling een bevestiging per e-mail (als u die niet ontvangt, a.u.b. even navragen).

Voor ouders is het belangrijk te controleren of hun aangemelde kind voor ziektekosten is verzekerd, maar ook voor ongevallen en wettelijke aansprakelijkheid.

We adviseren u uw kind(eren) zo vroeg mogelijk aan te melden, vanwege het beperkte aantal plaatsen.

Leeftijdsindeling

Dit jaar zijn we gelukkig een beetje soepel met de leeftijden. Dus als je net buiten de boot valt, vraag gerust of er nog iets te regelen valt (meld je maar via e-mail).

Te oud?

En als je nu te oud bent (voor deze kampen tenminste!)? Dan kun je enkele keren per jaar meedoen aan een Bijbelstudieweekend of midweek in o.a. Rijssen. Voor meer info kun je ons mailen of kijken op de site www.christelijkjeugdwerk.nl.


Overboeking

Informatie voor de ouders: dit werk wordt pro Deo gedaan. We willen kwalitatief goede kampweken aanbieden, en daarom bedragen de reële kosten per deelnemer ongeveer € 130. Maar n.a.v. vragen willen we graag aangeven dat dankzij ontvangen giften een realistische bijdrage aan de kampkosten € 95,- is. Dit bedrag kunt u overigens ook zelf als een gift overboeken. Het is wel handig als u dat gelijktijdig overmaakt met de verzending van uw aanmelding.

Het bedrag overmaken op rekeningnr. IBAN: NL44 RABO 0151 5824 24 (BIC: RABONL2U) t.n.v. Stichting Christelijk Jeugd- en Bijbelwerk in Rijssen, onder vermelding van: ‘Gift tienerkamp 2022’, gevolgd door het kamp-nummer en de voor- en achternaam van het aangemelde kind (of de kinderen).

Een gift voor kinderen die niet kunnen betalen is hartelijk welkom, en is aftrekbaar bij uw belastingaangifte (we zijn een ANBI-stichting).
En als het geld voor uzelf een verhindering is, neem dan openhartig contact met ons op!


Bij vragen over uw aanmelding en gift kunt u ons mailen of bel de administratie: (06) 51 51 21 22.