Actueel

vrijdag 29 januari 2021 10:53:58
Vanwege de pandemie en de regelgeving weten wij op dit moment nog niet of de kampen die zijn gepland – zo de Heere het wil en wij leven – van maandag 16 tot zaterdag 21 augustus 2021 echt gehouden kunnen worden. Het is wel onze wens om jongelui weer zo’n week te kunnen bieden, maar het is te vroeg om hierover iets te besluiten. Eventueel kunt u uw kind al wel aanmelden, maar wacht met een bijdrage liever tot er definitief duidelijkheid kan worden gegeven.
Wilt u meebidden? We hopen dat de Heere de mogelijkheid geeft, zodat we weer tieners kunnen ontvangen op het Kom! Tienerkamp.

Aanmelden (voor 2021) en kampfolder

Klik hier voor de pagina “Aanmelden en kampfolder”

11 juni 2020 11:56
Volgens de huidige wettelijke realiteiten geldt o.a. de anderhalvemeter-norm ook tijdens tienerkampen (m.n. vanaf 13 jaar; als de kampen qua leeftijd gemengd zijn, geldt de norm al vanaf 9-10 jaar).
Vanwege deze en andere wettelijke bepalingen ziet de organisatie geen mogelijkheden om in augustus 2020 op een verantwoorde manier vorm te geven aan de kampen. We betreuren dit zeer, in het besef wat een teleurstelling dat is voor de aangemelde tieners (en voor ons allemaal!), en hopen dat de Heere alles ten goede doet keren zodat we volgend jaar deze leeftijdsgroepen wel weer kunnen verwelkomen op het Kom! Tienerkamp.

15 mei 2020 11:18
In verband met het coronavirus en de wettelijke maatregelen is op dit moment nog onduidelijk of het kamp kan doorgaan.
1 juli is genoemd als een belangrijke datum voor de toeristische sector.
Graag wachten wij daarom af wat de overheid en de brancheorganisatie voor groepsaccommodaties besluiten.


Ons advies is: geef uw kind gewoon op, en als het kamp niet kan doorgaan, wordt de aanmelding gratis geannuleerd.

15-5-2020 11:18