Actueel

vrijdag 09 juli 2021 17:14:53
Kampen zijn volgeboekt!
Uit een e-mail van de terreinbeheerder (de Langenberg) blijkt dat het niet mogelijk is om meer ruimte te reserveren, terwijl zij de verwachting hebben dat de regels worden aangescherpt. Helaas is het daarom onmogelijk nog aan te melden.

INFORMATIE VOOR JEUGDDEELNEMERS via het landelijk protocol:
factsheet voor jeugddeelnemers

zaterdag 26 juni 2021 16:58:00
Het kamp gaat D.V. door – nog enkele plaatsen vrij!
Er zijn nog enkele plaatsen vrij voor de zomerkampen die we D.V. van maandag 16 tot zaterdag 21 augustus 2021 willen houden.

Meld uw kind aan.

Dit jaar kunnen we weer op kamp! Vanwege het coronavirus zijn er een aantal spelregels opgesteld. Met deze spelregels kunnen de kampen veilig plaats vinden en verkleinen we de kans op de verspreiding van het virus.

INFORMATIE VOOR JEUGDDEELNEMERS via het landelijk protocol:
factsheet voor jeugddeelnemers

Aanmelden (voor 2021) en kampfolder

Klik hier voor de pagina “Aanmelden en kampfolder”


vrijdag 28 mei 2021 07:55:58 (update zaterdag 26 juni 2021 15:22:25)
Voorbereidingen gestart
De voorbereidingen zijn gestart voor de zomerkampen die we D.V. van maandag 16 tot zaterdag 21 augustus 2021 willen houden. Natuurlijk blijft er nog een onzekere factor hoe de kampen kunnen worden gehouden. Dit hangt af van het risiconiveau waarin we ons op dat moment bevinden. We volgen de regels van de overheid.
https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/reizen-en-vakantie/op-vakantie-in-nederland

Punten waarover wordt nagedacht: een kampbubbel, vooraf negatief testen, of (zelf)testen gedurende de kampweek? Kan de leiding in de kamers bij de tieners slapen of moet dit apart?

Meld uw kind in ieder geval wel aan. We hopen dat de Heere de mogelijkheid geeft om weer tieners te kunnen ontvangen op het Kom! Tienerkamp volgens de regels.
Landelijk protocol Samen op kamp in 2021

vrijdag 29 januari 2021 10:53:58 (update zaterdag 26 juni 2021)
Vanwege de pandemie en de regelgeving weten wij op dit moment nog niet of de kampen die zijn gepland – zo de Heere het wil en wij leven – van maandag 16 tot zaterdag 21 augustus 2021 echt gehouden kunnen worden. Het is wel onze wens om jongelui weer zo’n week te kunnen bieden, maar het is te vroeg om hierover iets te besluiten. Eventueel kunt u uw kind al wel aanmelden, maar wacht met een bijdrage liever tot er definitief duidelijkheid kan worden gegeven.
Wilt u meebidden? We hopen dat de Heere de mogelijkheid geeft, zodat we weer tieners kunnen ontvangen op het Kom! Tienerkamp.

11 juni 2020 11:56
Volgens de huidige wettelijke realiteiten geldt o.a. de anderhalvemeter-norm ook tijdens tienerkampen (m.n. vanaf 13 jaar; als de kampen qua leeftijd gemengd zijn, geldt de norm al vanaf 9-10 jaar).
Vanwege deze en andere wettelijke bepalingen ziet de organisatie geen mogelijkheden om in augustus 2020 op een verantwoorde manier vorm te geven aan de kampen. We betreuren dit zeer, in het besef wat een teleurstelling dat is voor de aangemelde tieners (en voor ons allemaal!), en hopen dat de Heere alles ten goede doet keren zodat we volgend jaar deze leeftijdsgroepen wel weer kunnen verwelkomen op het Kom! Tienerkamp.

15 mei 2020 11:18
In verband met het coronavirus en de wettelijke maatregelen is op dit moment nog onduidelijk of het kamp kan doorgaan.
1 juli is genoemd als een belangrijke datum voor de toeristische sector.
Graag wachten wij daarom af wat de overheid en de brancheorganisatie voor groepsaccommodaties besluiten.


Ons advies is: geef uw kind gewoon op, en als het kamp niet kan doorgaan, wordt de aanmelding gratis geannuleerd.

15-5-2020 11:18