Aanmeldingsformulier meisjeskamp 2024

Opgaveformulier meisjeskamp 2024
Naam kind
Naam kind
dd-mm-yyyy.
Mijn kind gaat na de zomervakantie naar…
Ik meld mijn kind aan…
Ik heb mijn aangemeld kind doorlopend verzekerd wat betreft ziektekosten, ongevallen en wettelijke aansprakelijkheid
Contactpersoon in geval van nood
Contactpersoon in geval van nood
Voornaam
Achternaam
Vraagt de gezondheid of het gedrag van uw dochter speciale zorg?
Gebruikt uw dochter medicijnen?
Is uw dochter allergisch?
Volgt uw dochter een dieet?
Mogen foto’s van uw kind geplaatst worden op de website en kampfolder?
Ondertekening
Gegevens verwerken
dd-mm-yyyy

Via onderstaand formulier kunt u via iDeal een gift overmaken voor het kampwerk. Vermeld in het veld naam de voor- en achternaam van het aangemelde kind (of de kinderen). Kijk op deze pagina voor een indicatie van de kosten voor het kampwerk: Kosten/giften. Op deze pagina zijn ook betaalgegevens te vinden als u uw gift liever niet via iDeal wilt overmaken.